top of page

Dagen derpå...

I går formiddag signerte jeg min første leiekontrakt, og fra 1. april skal jeg ta imot klienter. Jeg har barnslig mange sommerfugler i magen, og samtidig litt frykt. Jeg kjenner på en ydmykhet for det jeg skal praktisere, og for alle menneskene jeg kommer til å ta imot. Da jeg kjørte til Sanderveien og parkerte utenfor, ga jeg meg selv en high five! Vel inne blir jeg møtt av blide mennesker og en hyggelig atmosfære, dette blir bra! Jeg tar turen opp til rommet mitt og planlegger nye farger på veggene, lune og gode stoler. Det er viktig at vi sitter godt! Jeg kaster janteloven langt vekk og sier til meg selv: "Bra jobba Merethe!"

Hodet er høyt hevet på vei ut, jeg smiler og går for å kjøpe påskeegg til sønnen min og hans kjæreste. Jeg sender en snap til han og forteller ham nyheten. Tilbake får jeg "stolt av deg mamma" med et hjerte på hver side. Hvordan er det for meg å få en slik melding av 16 åringen min? Jeg tar meg selv i å bli berørt og jeg kjenner klumpen i halsen. Det er sterkt for meg og den beste kjærlighetserklæringen jeg kan få!

I skrivende stund, er både depositum og første husleie betalt. Nå får jeg snart nøklene og første malingsstrøk skal legges... HAPPY!!!

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg meg
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page